Utbildningar ANDTS-coach

Här har vi samlat de presentationer som användes vid utbildningarna till ANDTS-coach.

Utbildning ANDTS-coach 23-24 januari 2020

På länets första utbildning till ANDTS-coach medverkade och föreläste Ammi Karlsson Pye, som är samordnare för det förebyggande arbetet i Västerås stad, och där man utvecklat konceptet ”ANDT-coach”. Nicklas Lundgren, Primärvårdens hälsoenhet, presenterade lektionsmaterialet ”Snacka om cannabis”. ”Snacka om cannabis” hittar du under ”Rapporter och material”. Nedan finns också resultatet från övning OPERA – hur vill jag att min roll som ANDTS-coach ska vara.

Utbildning ANDTS-coach 18-19 november 2021

I november 2021 kunde vi äntligen genomföra ett nytt utbildningstillfälle. Denna gång arrangerades utbildning i egen regi och föreläsare från länet medverkade. Nedan finns en samlad dokumentation av presentationsmaterialet samt resultatet från övning OPERA – hur vill jag att min roll som ANDTS-coach ska vara. Lektionsmaterialet ”Snacka om cannabis” hittar du under ”Rapporter och material”.

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.